4 vjet më parë

Njerëzit dhe kinemaja

Për disa ditë shumë personalitete na frymëzuan e na udhëzuan duke na i bërë definitivisht më të lehta ditët e izolimit. Libra, filma e shumë shpirt pati këto ditë.

Gjërsa e përmbyllim sot nismën “Njerëzit dhe Kinemaja”, duhet ta theksojmë një të vërtetë që u sipërfaqësua këto ditë: njerëzit janë të mrekullueshëm.

Faleminderit që qëndruat në shtëpi!

Related