4 vjet më parë

Njerëzit dhe kinemaja

Vjosa Berisha, producente

Kjo kohë e pandemisë kur janë mbyllur pa dallim shtetet, popujt, në mbarë botën…

Sa do të zgjasë?
Nuk kemi përgjigje…

Por shpresoj të kemi pasur kohën e mjaftueshme të mendojmë dhe reflektojmë për atë që ka vlerë personalisht për ne, por edhe për vendin ku jetojmë, si dhe të kujdesemi më shumë që t’i mbrojmë ato vlera kur t’i kthehemi normalitetit.

Seriali që ju propozoj ta shihni është ‘”After Life”.

#rrinshpi

Related