Projektet

 • Spreading culture from the Visegrad countries to the Western Balkans

  Spreading culture from the Visegrad countries to the Western Balkans

  Read more
 • REG.LAB

  NEW CULTURE SPACES AND NETWORKS AS DRIVERS OF AN INNOVATIVE AND SUSTAINABLE BOTTOM-UP DEVELOPMENT OF REGIONAL COLLABORATION

  Read more
 • Human Rightivism

  Projekti Human Rightivism ka për qëllim të rrisë njohuritë për të drejtat e njeriut, vetëdijen dhe ta shpërndajë atë në komunitete

  Read more
 • Resilient Community through Arts and Culture

  Ky projekt synon të ofrojë programe kulturore dhe artistike për të përcjellë mesazhe të rëndësishme drejt audiencës lokale.

  Read more
 • Arts in Education

  Akademia e Animacionit Anibar ka për qëllim ofrimin e një programi të edukimit për ndërtimin e gjeneratës së re të animatorëve.

  Read more
 • Hapësirat Kulturore të Kosovës

  Partneriteti Civilo-Publik për Qeverisje Inovative të Infrastrukturës Publike në Pejë, Prizren dhe Mitrovicë

  Read more