Punoni me ne

ANIBAR HAP THIRRJE PER PRAKTIKANT/E

Anibar kërkon një praktikant/e për Menaxhimin e Social Media dhe Komunikim

Apply Now

Apliko për punë: Zyrtar/e për Komunikim dhe Asistencë të Projektit

Anibar kërkon Zyrtar/e për Komunikim dhe Asistencë të Projektit

Apply Now
Anibar Logo