4 vjet më parë

Njerëzit dhe kinemaja

Birol Urcan, regjisor

Në çdo sfidë duhet kërkuar një mundësi apo një anë të mirë. Kjo vlen edhe për situatën në të cilën jemi, ku ana pozitive është koha që e kemi për ta ndarë për veten dhe familjen. Prandaj, kaloni kohë me familjen dhe shfrytëzoni këto ditë për të lexuar libra, shikuar filma apo për të dëgjuar muzikën që keni mbetur pa e shijuar për shkak të mungesës së kohës. Nëse tashmë nuk i keni identifikuar, unë ju rekomandoj veprat në vijim:

Libri: “Ishulli i Mundshëm” nga Michel Houellebecq

Filmi “The Family Friend” (L’amico di famiglia) nga Paolo Sorrentino

Albumi “Elegant Gypsy” nga Al di Meola

#rrinshpi

Related