7 muaj më parë

Njerëzit dhe kinemaja

Arbër Sadiki, arkitekt

Njerëzimi përgjatë qytetërimit të tij ka ndëruar tempuj të shumtë tek të cilët besojnë grupacione të veçuara njerëzish. Tempulli tek i cili besojnë të gjithë padallim është SHTËPIA.

Rri në shpi shijoje këtë hyjni!

Related