7 muaj më parë

Akademia e Animacionit hap thirrjen për gjeneratën e katërt të studentëve

A JENI PËR ANIMACION?

Akademia e Animacionit hap thirrjen për gjeneratën e katërtë të studentëve!
Për të aplikuar ndiqni hapat:

– Plotësoni formularin në këtë link: https://forms.gle/x8sHhYMD2t1jZbrd6
– Dërgoni tregimin tuaj të treguar nga 5 ose më shumë skica / ilustrime!
– Dërgoni të gjitha materialet shtesë siç janë porfolio ose punimet e mëparshme!

Të gjithë këto duhet të dërgohen në [email protected] duke përdorur titullin: Aplikim për Akademinë e Animacionit

Akademia e Animacionin mbështetet nga
U.S. Embassy Pristina, Kosovo
dhe
Komuna e Prishtinës

Afati i fundit për aplikim 25 Tetor!

Article Image

Related