3 muaj më parë

Thirrje e hapur – Ekspert në dizajnimin e Manualit për Punë dhe TOT

Akademia e Animacionit ka hapur thirrjen për Ekspert në dizajnimin e Manualit për Punë, i cili do të punoj edhe si Trajner i trajnerëve.

Mund ta dërgoni Citatin, Propozimin(1 faqe max) dhe CV-n tuaj në emailin: [email protected] me subjekt “Application for Working Manual Expert”

Për më shumë informata klikoni këtu!

Related