3 vjet më parë

Thirrje e hapur – Ekspert i Strategjisë së Edukimit

Akademia e Animacionit ka hapur thirrjen për Ekspert të Strategjisë së Edukimit.

Mund ta dërgoni Citatin, Propozimin(1 faqe max) dhe CV-n tuaj në [email protected] me subjekt “Application for Education Strategy Expert”

Për më shumë informata klikoni këtu!

Related