3 vjet më parë

Studentët e Akademisë së Animacionit fillojnë praktikat e tyre në Studio të animimit

Thirrja mbetet e hapur!

Akademia e Animacionit Anibar tash e katër gjenerata ka arritur të aftësojë animatorë të rinj, ndërsa tani është duke ofruar edhe punë praktike të animatorëve tanë në kompanitë e interesuara.

Deri më tani, kemi arritur të nënshkruajmë tre memorandume bashkëpunimi.

Nora Jusufi, një studente e gjeneratës së tretë të Akademisë së Animacionit ka filluar praktikën e saj në studion Flammorum.

 

Article Image

Studentët e gjeneratës së katërt: Antik Doli, Dion Morina, Deniza Gafuri, Aida Sina, Diellza Hyseni do të punojnë si praktikantë në studion TOML.

Article Image

Albana Hajdini, studente e gjeneratës së katërt të Akademisë së Animacionit, fillon praktikën në studion 2vo.

Article Image

Thirrja për praktikant mbetet e hapur, dhe kompanitë e interesuara mund të aplikojnë në linkun e bashkangjitur.

https://forms.gle/jctor3K1B22SQ5u8A

Related