2 vjet më parë

Bestytndejat: Duket se argëtimi nuk mbaron kurrë në Anibar

Këtë edicion të 13-të, Anibar ka planifikuar “Bestytndeja” të shumta për ne të shijojmë pas një dite të gjatë e të mbushur me animacion.

Prej artistëve të mahnitshëm regjional e deri tek ata ndërkombëtar, Bestytndejat do të jenë të hapura për ne çdo nate të festivalit pas orës 11:00 pasdite.

Ne kemi zgjedhur artistët më të mirë që të gjithë t’i shijojnë – pavarësisht nëse jeni adhurues të teknos, ju pëlqen xhazi apo thjesht kërkoni blues të vjetër, ne i kemi të gjitha në Anibar!

Bestytndejat do të vazhdojnë çdo natë prej 13 Korrikut e deri më 19 Korrik, dhe do të jetë skena që këta interpretues të mrekullueshëm do ta trondisin:

 

13 Korrik

Gent Gorani

Connecting Dots

Florent V

 

14 Korrik

Sahati

Eptani

 

15 Korrik

Blla Blla Blla

Neither Famous Nor Rich (NFNR)

 

16 Korrik

Jolle Bezos

BimBimma

Dj Pamon

 

17 Korrik

Grey Lenses

Elektorati Intelektual

Shlem

Vellezerit Mllefi

Telikput

 

18 Korrik

Gipsy Groove

Lilac

 

19 Korrik

Dont Listen to Your Neighbours

Artil

Currski

 

Merre shoqërinë e ca pije dhe ejani kënaquni!

Related