Workshop

Story Walks

Event Imgage
Event Imgage

STORY WALKS (shetitjet e tregimit) është seminar dinamik, argëtues dhe i shoqërueshëm që ndërthur rrëfimin spontan me dizajnin e personazheve, kolazhin dhe performancën. Seminari synon të shërbejë si një mënyrë për të njohur njëri-tjetrin, për të prezantuar një vendndodhje dhe për të eksploruar psikogjeografinë tonë shoqëruese.

Daniel Saul është regjisor, puna e të cilit i ka rrënjët në pikturë dhe animacion. Ai ka punuar gjithashtu si regjisor dokumentarësh, kurator ekspozite, krijues teatri dhe drejtues i projekteve të artit në shkallë të gjerë në komunitet. Puna e tij në përgjithësi ka të bëjë me biografinë ndërpersonale dhe punën në të gjitha format e artit. Ai ka kryer punë për televizionin, transmetimet e lajmeve dhe për muzetë dhe kompanitë teatrore, duke përfshirë Bibliotekën Britanike, Muzeun e Shkencës dhe Muzeun e Londrës. Ai aktualisht jep mësim në Universitetin e Arteve në Londër, si dhe është bashkëthemelues dhe drejtor i R&D Studio Ltd.

Izzy Barszcz është drejtor i animacionit me bazë në Londër, duke punuar në një sërë projektesh duke filluar nga filma të shkurtër, video projeksione, video muzikore, përmbajtje komerciale dhe edukative. Ajo së fundmi ka mbaruar shkollën Kombëtare të Filmit dhe Televizionit, me filmin “Many Faces of Ava”. Puna e Izzy-t eksploron marrëdhënien midis estetikës dhe tregimit bindës. E apasionuar pas bashkimit të dizajnit origjinal të tingullit dhe muzikës për të sjellë histori unike dhe emocionalisht tërheqëse. E interesuar për tema që lëvizin zemrën dhe bëjnë të rimendojnë status quo-në. Ajo aktualisht jep mësim në Universitetin e Artit në Londër.

 

Apliko këtu: https://forms.gle/DnRYKpqCJhtDSVZZ7

18

Saturday