5 vjet më parë

Thirrje për vullnetarë të festivalit

Si vullnetar, ju do të jeni pjesë e një grupi me njerëz të ngjashëm me ju që duan ta ndihmojnë komunitetin e tyre të përparojë. Do të jeni të përfshirë në të gjitha pjesët përgatitjes së festivalit përfshirë planifikimin, marrdhëniet me publikun, marketingun dhe logjistikën.

Edhe këtë herë, ne jemi në kërkim të vullnetarëve energjik dhe entuziastë për t’u bashkuar me ekipën tonë dhe për t’na ndihmuar ta bëjmë festivalin e këtij viti, më të madhin dhe më të suksesshmin ndonjëherë.

Është edicioni i 10të i Anibar-it dhe së bashku do ta bëjmë veqantë !

Si vullnetar, ju do të jeni pjesë e një grupi me njerëz të ngjashëm me ju që duan ta ndihmojnë komunitetin e tyre të përparojë. Do të jeni të përfshirë në të gjitha pjesët përgatitjes së festivalit përfshirë planifikimin, marrdhëniet me publikun, marketingun dhe logjistikën. Është një mundësi që ju ndihmon t’i zhvilloni më tej aftësitë tuaja dhe të jeni pjesë e një prej ngjarjeve më mbresëlënëse në Kosovë!

Pra ejani dhe bashkohuni me ne në këtë edicion I cili do të mbahet me datat 15 deri 21 Korrik.

Për vullnetarët të cilët nuk jetojnë në Pejë, ne do të kujdesemi për akomodimin tuaj.

Vullnetarët duhet të jenë së paku 16 vjeç.

Afati i fundit për aplikim: 17 Qeshor 2019.

Për më shumë informata se si të aplikoni, klikoni në këtë link

Related