Programet

Zouj feat. Sahareya – Driving With My Eyes Closed

Event Imgage

3 minuta 12 sekonda

Gjermani

2022

 

Protagonisti bën një udhëtim nëpërmjet syzeve të tij VR, duke përfunduar në një rrëmujë të shtresave të ndryshme të realiteteve (virtuale) dhe fragmenteve të kujtimeve të paqarta.

 

Regjisor: Franz Impler

22

Saturday