Programet

Ashnikko – Worms

Event Imgage

3 minuta 6 sekonda

Gjermani, Mbretëria e Bashkuar

2023

 

Ashnikko në një kamion të madh dhe një skuadër bishash të bukura udhëtojnë drejt perëndimit të diellit për të luftuar robotët e sundimtarit engjëllor.

 

Regjisor: Raman Djafari

Autor: Raman Xhafari

Produksioni: Jake River Parker

22

Saturday