Programet

Mr Lady

Event Imgage

2 minuta 49 sekonda

Itali

2023

 

Kur filluam të kuptojmë se forca nuk matet me ftohtësi dhe mizantropi? Ndoshta ende nuk është shumë e qartë për ne. Zonja është nëna e gjysheve tona, e ngurtësuar nga maskuliniteti dhe përgjegjësitë e gruas së përshkruar në përralla fetare.

 

Regjisor: Pietro Rullampo Leddi

22

Saturday