Programet

Gayle FMK (with blackbear)

Event Imgage

4 minuta 12 sekonda

Mbretëria e Bashkuar

2022

 

Kjo komedi e errët e ndritshme dhe shumëngjyrëshe i sheh Gayle-n dhe ariun e zi në miniaturë që dështojnë të jenë fqinjë të mirë në mënyrat më ekstravagante. Mendoni se filmi Celebrity Deathmatch bashkohen me filmin Groundhog Day, një përrallë lozonjare e ndalimit të sjelljes njerëzore që ka shkuar keq.

 

Regjisor: Chris Ullens

Autor: Chris Ullens

Producent: Jade Bogue

22

Saturday