Programet

Ninulla F

Event Imgage

4 minutes 27 seconds

Kosova

2023
4 minuta 27 sekonda
Kosova
2023
Ninulla F, një ninullë e vjetër dhe pothuajse e harruar shqiptare, është rivitalizuar nga Besa Berberi krahas 6 veprave të tjera.
Nisni një aventurë të lezetshme së bashku me dymbëdhjetë bilbilat ndërsa ata formojnë një djep për një të porsalindur. Sharmi melodik i Ninulla F mahnit dëgjuesit, falë angazhimit të Besa Berberit për t’i dhënë jetë të re këtyre ninullave tradicionale të dashura.
Regjisore: Flaka Kokolli

 

Ninulla F, an old and almost forgotten Albanian lullaby, has been revitalized by Besa Berberi alongside 6 other works.

 

Embark on a delightful adventure alongside twelve nightingales as they fashion a cradle for a newborn. Ninulla F’s melodic charm captivates listeners, thanks to Besa Berberi’s commitment to breathing new life into these cherished traditional lullabies.

 

Director: Flaka Kokolli

22

Saturday