Programet

TITINA

Event Imgage

1 orë 27 minuta

Norvegji

2022

 

Inxhinieri italian i aeroplanit Umberto Nobile shijon një jetë të qetë me qenin e tij të dashur Titina, i cili e magjepsi atë për ta shpëtuar atë nga rrugët e Romës. Një ditë, superylli eksplorues norvegjez Roald Amundsen kontakton me të dhe porosit një aeroplan për të pushtuar Polin e Veriut.

 

Regjisore: Kajsa Naess

Autor: Per Schreiner

Producentë: Lise Fearnley, Tonje Skar Reiersen, Viviane Vanfloteren

20

Thursday