Programet

My love affair with marriage

Event Imgage

1 orë 48 minuta

Letoni, SHBA, Luksemburg

2022

Që në moshë të re, këngët dhe përrallat e bindën Zelmën se Dashuria do t’i zgjidhte të gjitha problemet e saj për aq kohë sa ajo u përmbahej pritshmërive të shoqërisë se si duhet të vepronte një vajzë. Por ndërsa ajo rritej, diçka nuk dukej e duhur me konceptin e dashurisë: sa më shumë që përpiqej të përshtatej, aq më shumë trupi i saj rezistonte. Një histori për pranimin e rebelimit të brendshëm femëror.

Regjisor: SIGNE BAUMANE

Produksioni: STUDIO LOCOMOTIV, THE MARRIAGE PROJECT LLC, ANTEVITA FILMS

21

Friday