Programet

T’huj

Event Imgage

3 minuta 43 sekonda

2023

Kosovë

 

T’huj (të huajt) është një këngë për një dashuri të humbur. Ajo trajton mundësinë për t’u bërë të huaj me dikë me të cilin nuk keni menduar kurrë se do të ndaheni. Bëhet fjalë për dëshpërimin për të mos qenë në gjendje ta përshëndetesh dikë që nuk e kishe menduar kurrë se do t’i thuash lamtumirën e fundit.

Është një thirrje për t’u ndarë nëse rrugët duhet të ndahen, por ndoshta ta lini dritaren të hapur vetëm pak. Mjafton që një fllad të rrjedhë dhe t’ju kujtojë se si ndjehej dikur pranvera.

 

Regjisorë: Lorna Cekixhi, Joan Kamberaj

22

Saturday