Programet

Four Souls of Coyote

Event Imgage

1 orë 46 minuta 10 sekonda

Hungari

2023

 

Ngjarje e vendosur në ditët e sotme, adoleshentët vendas amerikanë përballen me ekuipazhin e një projekti të tubacionit të naftës, pikërisht poshtë kodrës nga toka e paraardhësve të tyre. Gjyshi evokon përrallën e lashtë të mitit të tyre të Krijimit, duke na kujtuar të gjithëve se sfidat me të cilat përballet njerëzimi janë universale dhe se ne duhet të gjejmë vendin tonë në rrethin e madh të krijesave.

 

Regjisor: Áron Gauder

Autorë: Géza Bereményi, Áron Gauder

Producent: Réka Temple

19

Wednesday