Programet

The Sunset Special

Event Imgage

17 minuta 30 sekonda

Gjermani

2021

 

Një vend i izoluar në plazh, partneri i përsosur, hoteli më ekskluziv: është jeta juaj e ëndrrave. Bashkohuni me një udhëtim të frikshëm në një vend luksoz me dëshira të paplotësuara, nostalgji dhe mall të pafund.

 

Regjisor: Nicolas Gebbe

Producent: Nicolas Gebbe

19

Wednesday