Programet

Not Drifting Off

Event Imgage

4 minuta 54 sekonda

SHBA, Norvegji

2021

 

E shtrirë zgjuar, Amy vjen ballë për ballë me mendimet e saj më të thella në formën e deleve të panumërta dhe kërcimtareve me tanga, me muskuj mbështetës.

 

Regjisor: Steph Hope

Produksioni: Fus!, Glenn Huth Maeland, Slaqr,

Henrik Dyb Zwart, Michelle Simunovic, Julia Grimm

19

Wednesday