Programet

Teacups

Event Imgage

7 minuta 35 sekonda

Australi

2023

 

Për gati gjysmë shekulli, Don Ritchie u afrohej njerëzve që mendonin për vetëvrasje në buzë të një shkëmbi, vetëm 100 metra larg shtëpisë së tij, me pëllëmbët e tij të kthyera lart.

“Teacups” eksploron ndërveprimet surreale të Donit me vite të tëra me individë vetëvrasës dhe udhëtimin e tij për t’u pajtuar me vetëvrasjen e mikut të tij më të mirë.

 

Regjisorë: Alec Green, Finbar Watson

Autorë: Alec Green, Finbar Watson

Producentë: Alec Green, Finbar Watson, Alan Holly, Carla Vulpiani

20

Thursday