Programet

Slow Light

Event Imgage

11 minuta

Poloni

2022

 

Një djalë që ka lindur i verbër, befas në moshën shtatë vjeçare sheh një dritë. Një ekzaminim mjekësor zbulon se sytë e tij janë aq të dendur sa që nevojiten shtatë vjet që drita të arrijë në retinë dhe kështu që imazhi të arrijë në ndërgjegjen e tij.

 

Regjisorë: Katarzyna Kijek, Przemysław Adamski

Autorë: Katarzyna Kijek, Przemysław Adamski

Producentë: Piotr Szczepanowicz, Grzegorz Wacławek, Bruno Caetano, Katarzyna Kijek, Przemysław Adamski

20

Thursday