Programet

Ice Merchants

Event Imgage

14 minuta

Portugali

2022

 

Çdo ditë, një baba dhe djali i tij kërcejnë me parashutë nga shtëpia e tyre e ftohtë marramendëse, ngjitur në një shkëmb, për të shkuar larg në fshatin poshtë, ku shesin akullin që prodhojnë çdo ditë.

 

Regjisor: João Gonzalez

Autor: João Gonzalez

Producentë: Bruno Caetano, Michaël Proença

19

Wednesday