Programet

Cuddle

Event Imgage

15 minuta

Belgjikë

2022

 

Me kërkesën e babait të saj, Coline kthehet në dhomën e gjumit të fëmijërisë për të organizuar gjërat e saj. Objektet e ndryshme që gjen aty e zhytin në kujtimet e fëmijërisë së saj. Ndër to spikasin ato që e kanë shënuar jetën e saj dhe atë deri më sot.

 

Regjisore: Margot Reumont

Autore: Margot Reumont

Produksioni: Zorobabel, Lardux Films, Ozù Productions

19

Wednesday