Programet

Amok

Event Imgage

14 minuta 17 sekonda

Hungari

2022

 

Pasi humbi të fejuarën dhe pamjen e tij të bukur në një aksident të frikshëm, Clyde duhet të përballet me demonin e tij të brendshëm.

 

Regjisor: Balázs Turai

Autor: Balázs Turai

Producentë: Gábor Osváth, Péter Benjámin Lukács

20

Thursday