Programet

Sweet Like Lemons

Event Imgage

5 minuta 31 sekonda

Mbretëria e Bashkuar

2023

 

“Sweet Like Lemons” është një reflektim vizual mbi daljen nga një marrëdhënie e dëmshme dhe të vazhduarin para. Titulli është një lojë me thënien “kur jeta të jep limon bëj limonadë”, vetëm se në këtë rast nuk ka limonadë për t’u bërë, por limonët gjithsesi kanë shije më të ëmbël se ajo që ke lënë pas.

 

Regjisore: Jenny Jokela

Autore: Jenny Jokela

Producente: Jenny Jokela

20

Thursday