Programet

Summer 96

Event Imgage

12 minuta

Francë

2023

 

“Pikniku i përjetshëm i 15 gushtit” (orig. August 15 picnic) në Callot Island. Por këtë vit, Paul, familja e tij dhe miqtë e tyre e gjejnë veten të bllokuar nga batica. Paul, i mërzitur, i mbërthyer mes botës së të rriturve dhe asaj të fëmijëve, bëhet i vetëdijshëm për individualitetin e tij.

 

Regjisore: Mathilde Bédouet

20

Thursday