Programet

The Egret River

Event Imgage

19 minuta 56 sekonda

Tajvan

2022

 

Midis ndërtesave të larta të qytetit, roja i vetmuar fsheh një fushë të bukur që askush nuk e njeh dhe takon atje një çafkë; por zgjerimi i qytetit nuk ndalet kurrë, një ditë fusha shkatërrohet, çafka ikën pa lënë gjurmë, ai fillon të shohë iluzione misterioze.

 

Regjisor: Wan-Ling Liu

Autorë: Wan-Ling Liu, Jett Chang

Producent: Care Chiu

20

Thursday