Programet

EO DE ME

Event Imgage

5 minuta 22 sekonda

Republika Çeke

2023

 

Ecje emocionale. Emocionet e pasqyruara në hapësirë dhe muzikë. Muzika e përkthyer në ngjyra, ritmi në montazh. EO DE ME është një vizualizim eksperimental i muzikës i frymëzuar nga ndryshimet njerëzore në emocione.

 

Regjisore: Viktorie Štěpánová

Autore: Viktorie Štěpánová

Producent: Ondřej Šejnoha

23

Sunday