Programet

Garisani

Event Imgage

7 minuta 40 sekonda

Republika e Koresë

2022

 

Garisani – do të thotë: Perceptim për të gjykuar gjërat. Zoti, foshnje e porsalindur, shkon rreth botës së krimit dhe fillon një udhëtim për të shpëtuar nga fati i tij.

 

Regjisor: Jin Woo

Autor: Jin Woo

23

Sunday