Programet

Plantas

Event Imgage

6 minuta 11 sekonda

Danimarkë, Spanjë

2022

 

Egoja jonë si qenie njerëzore dhe aftësia jonë për të qenë racional, na ka dhënë një ndjenjë të rreme se jemi pronarë të Tokës. Pasi të shikoni PLANTAS, do të kuptoni se jeta nuk fal dhe se ne të gjithë kemi të njëjtat cikle nga të cilat duhet të përfitojmë.

 

Regjisorë: Poul Nissen, Tomas Conterio

Autorë: Poul Nissen, Tomas Conterio

Producentëi: Poul Nissen, Tomas Conterio

23

Sunday