Programet

Hungry Ghost

Event Imgage

6 minuta 52 sekonda

Belgjikë

2022

 

Ndjenjat e humbjes dhe dëshirës janë ndër emocionet e para dhe më të forta që përjetojmë si qenie njerëzore. Dëshira është ajo që na mban gjallë, na përhap, por edhe na shkatërron. “Hungry Ghost” është një udhëtim poetik në botën e mjegullt të mallit njerëzor, i vizualizuar përmes animacioneve zoetrope.

 

Regjisor: Guido Devadder

23

Sunday