Programet

Chamber of Shadows

Event Imgage

11 minuta 20 sekonda

Republika e Koresë

2023

 

Fotografitë e kafshëve, njerëzve dhe peizazheve të Eadweard Muybridge fillojnë të lëvizin në një kornizë transparente akrilike.

 

Regjisor: Se-young OK

23

Sunday