Programet

In the Big Yard Inside the Teeny-Weeny Pocket

Event Imgage

7 minuta

Japoni

2022

 

Kur tkurret, zgjerohet. Ai noton dhe fundoset. Ndan por lidhet. Kur mendoj se po i shikoj, ata në fakt po më shikojnë mua.

 

Regjisor: Yoko Yuki

Autor: Yoko Yuki

Producent: Koji Yamamura

23

Sunday