Programet

DELL’ATTESA (Of the waiting)

Event Imgage

3 minuta 49 sekonda

Itali

2022

 

Gabimet dhe zhgënjimet e një historie dashurie të shkuar keq e sjellin protagonistin në një udhëtim brenda rrënojave të kujtesës, një botë të bërë nga brishtësia dhe hidhësia.

 

Regjisor: Adriano Vessichelli

Autor: Adriano Vessichelli

Producent: Adriano Vessichelli

23

Sunday