Programet

Strass

Event Imgage

7 minuta 38 sekonda

Argjentinë

2023

 

Një natë Tomás dhe i dashuri i tij Piter fshihen në banjën e një lokali të shkatërruar pasi u sulmuan në rrugë. Të mbyllur aty ata ndjehen të sigurt, por qetësia ndërpritet shpejt nga një hije misterioze me të cilën duhet të përballet Tomás.

 

Regjisor: Julián Lassa Ortíz

Autor: Julián Lassa Ortíz

Producentë: Julián Lassa Ortíz, Ailín Estrella Bustamante

20

Thursday