Programet

Sasha

Event Imgage

12 minuta 43 sekonda

Rumani

2022

 

I hutuar nga e gjithë bota dhe trupi i tij, një adoleshent detyrohet të zbulojë në një mënyrë të çuditshme të vërtetën për identitetin e tij seksual duke u përballur me gjysmën e tij tjetër.

 

Regjisor: Serghei Chiviriga

Autor: Serghei Chiviriga

Producent: Radu Stancu

20

Thursday