Programet

Bridge

Event Imgage

5 minuta 22 sekonda

Tajvan

2022

 

Një djalë i zakonshëm i shkollës së mesme është duke biseduar me nënën e tij gjatë rrugës për në shtëpi nga shkolla si zakonisht. E njëjta rrugë për në shtëpi dhe e njëjta pamje gjatë rrugës, por biseda është pak më ndryshe se më parë.

 

Regjisor: JUN-WEI ZHANG

Autor: JUN-WEI ZHANG

Producenti: WAN-XIN ZHENG

20

Thursday