Programet

Strands of Mind

Event Imgage

 

11 minuta 44 sekonda

Gjermani

2021

 

Një përvojë kinematike VR për të eksploruar një botë përtej kufijve të perceptimit tonë të zakonshëm njerëzor. Një botë plot mister, me bukuri të shndritshme dhe errësirë të thellë shpellore. Lëreni veten të merreni në një udhëtim intensiv në natyrën e endur të ekzistencës.

 

Regjisor: Adrian Meyer

Producente: Laura Messner

18

Tuesday