Programet

Gloomy Eyes

Event Imgage

3 x 10 minuta

Francë, Argjentinë

2019

 

Kur dielli u lodh nga njerëzit, vendosi të fshihej dhe të mos ngrihej më. Errësira i zgjoi të vdekurit nga varret e tyre. Pasi dielli u tërhoq dhe errësira përfshiu botën, një udhëheqës shtypës u bë një zombi kundër ligjit – ekzistenca e tyre është e paligjshme. Ata detyrohen të fshihen në pyll, larg gjuetarëve të rrezikshëm të zombive. Natën kur gjuetarët tërhiqen në shtëpitë e tyre, bota e ftohtë pa diell bëhet e qetë. Një fëmijë zombie i quajtur Gloomy endet vetëm, jashtë syve…Ky zombi është ndryshe. E vërteta është se ai nuk ndihet shumë rehat pranë të tjerëve të llojit të tij. Gloomy nuk është si zombitë e tjera. Ai ka diçka brenda tij që ne nuk mund ta shohim apo kuptojmë. Por Natyra e di që ai është i veçantë.

 

Regjisorë: Fernando Maldonado, Jorge Tereso

18

Tuesday