Programet

Marco & Polo Go round

Event Imgage

13 minuta

Kanada

2021

 

Një histori dashurie merr një kthesë surreale kur jeta e përditshme e një çifti të ri bie fjalë për fjalë. Në mëngjesin e ditëlindjes së tij, Marco (Emmanuel Schwartz) zbulon tortën që Polo (Léane Labrèche-Dor) e ka bërë me dashuri dhe e ka lënë në tryezën e kuzhinës. Ai gjithashtu vëren se çdo objekt në kuzhinë është ngjitur me shirit dhe spango si për t’u mbrojtur nga një stuhi që po afrohet. Ajo që fillon si një mëngjes i bukur për çiftin e ri merr një kthesë surreale kur bota e tyre shpërbëhet rreth tyre.

 

Regjisori Benjamin Steiger Levine

Autorë: Greg Kaufman, Benjamin Steiger Levine

Produksioni: Artikull 7, Belga Productions

18

Tuesday