Programet

Soaked In

Event Imgage

4 minuta 45 sekonda

Kinë

2022

 

Në një vend të lagësht dhe të ngrohtë, unë ekzistova. “Përzgjedhja gjinore” e zbardhur zhvillohet në dy hapësira të ndryshme, ku përzihen kënaqësia dhe dëshpërimi.

 

Regjisor: Shiyu Tang

21

Friday