Programet

Salvation Has No Name

Event Imgage

16 minuta 45 sekonda

Mbretëria e Bashkuar

2022

 

Një trupë kllounësh mblidhen për të interpretuar një histori për një prift dhe një refugjat, por ndërsa tregimi i tyre i gabuar shpaloset, kufijtë midis trillimit dhe realitetit fillojnë të prishen.

 

Regjisor: Joseph Wallace

Autor: Joseph Wallace

Producentë: Loran Dunn, Nicolas Schmerkin, Michal Podhradský

21

Friday