Programet

Europe by Bidon

Event Imgage

14 minuta 32 sekonda

Francë

2022

 

Biodun është nigerian. Në këtë dokumentar të animuar, ai tregon historinë e udhëtimit të tij në këmbë nga Lagos në Paris, si mbijeton me një kontejner, një “bidon” dhe falë guximit të tij. ..Me modelin e tij të mahnitshëm, ai i shndërron ngjarjet në aventura të jashtëzakonshme.

 

Regjisorë: Samuel Albaric, Thomas Trichet

Producente: Lucie Portehaut

21

Friday