Programet

Roots

Event Imgage

3 minuta 20 sekonda

Kosova

2023

 

Pipa, një krijesë e vogël bimore, po këput petalet e një luleje. Ajo duket e lumtur dhe plot jetë. Ndërsa fillon të ndjekë një flutur, ajo përplaset me një pemë dhe bie në krahët e Popit, një krijesë shkëmbore, dhe ata bien në dashuri. Ndërsa duart e tyre vijnë në kontakt, ato kthehen në një rrënjë të vetme, duke i lidhur trupat e tyre së bashku.

 

Regjisore: Finesa Peja

18

Tuesday