Programet

Beautiful Woman

Event Imgage

9 minuta

Belgjikë

2016

 

Një portret poetik i momentit që Beyong, një transgjinore 30-vjeçare, e cila u mësua të ndrydhte veten e saj të vërtetë duke u rritur, i dorëzohet nënndërgjegjes së saj dhe fillon transformimin e saj në gruan që është sot.

 

Regjisor: Diëgo Nurse

Autor: Diëgo Nurse

Producenti: Diëgo Nurse

18

Tuesday